TIL DEN LILLE SULT
Til 8 müslibarer
Ingredienser
1,5 dl udblødte, kogte Ingridærter (eller kikærter fra dåse)
100 g finvalsede havregryn
75 g tranebær
110 g fast honning
Pynt
45 g mørk chokolade
Sådan gør du:
(Spring trin 1 og 2 over hvis du bruger kikærter på dåse.
- Start med at lægge ingridærtere i vand dagen før, de skal bruges (mindst 12 timer).
- Dræn vandet fra ærterne og kom dem i en gryde med nyt vand. Koges i 45 min, hæld vandet fra og køl dem af.
- Skyl ærterne grundigt i en si og køl dem af.
- Hak ingridærter og tranebær mellemfint og hæld dem i en skål sammen med havregryn.
- Smelt honningen i en gryde (må ikke koge)
- Bland honningen i skålen sammen med de ørige ingredienser så det er en sammenhængende masse.
- Beklæd et firkantet, ildsats fad (20 cm* 20 cm) med bagepapir, hæld massen i og mas det godt ned i fadet.
- Bag 30 min ved 180 gr varmluft.
- Smelt mørk chokolade og pynt müslibarerne.
- Lad dem køle af og skær dem i 8 stykker.